Trysil Hundeklubb - Bedriftsmelding

Kurs 2019Trysil hundeklubb arrangerer helgekurs i rally lydighet.
Dato: 8-9 Juni
Pris: 1000 kr medlem/ 1500 ikke medlem
Påmeldte: minimum 6 max 12
Klokkeslett: kommer vi tilbake til.

Bindene påmelding og betaling innen 25.Mai
Lin Baldwin
48152473
lin_baldwin@msn.com
THK konto.1822 06 11171

Info om Malin:
Jag heter Malin Johansson 46 år
och bor i Dalarna med min familj och mina 3 hundar. Jag har haft brukshund i över 25 år men håller även på en hel del med utställning då dottern även tävlar Juniorhandling. Jag tränar och tävlar flera olika sporter med mina hundar och framförallt med Kelpien Win som är en allroundhund. Vi tävlar elit lydnad, högre klass spår, klass 2 agility och mästarklass i Rallylydnad. Jag har även 2 st Wheatenterrier som tävlar Rallylydnad och vanlig lydnad.

Min filosofi är att göra de aktiviteter som jag och min hund tycker är kul även om det betyder att hunden ena dagen tränar lydnad och nästa dag tävlar rally-lydnad. Ingenting är omöjligt eller för svårt, men ibland tar det olika lång tid att nå sitt mål och vägen kan vara krokig. Hunden ska ha kul och få belöning för det den utför då kommer kontakten per automatik och inlärningen kan starta.

Just Rally-lydnad fastnade jag för då det är en glad sport där du kan hjälpa hunden med röst och rörelser och såg det som en stor utmaning att lära hunden fotgåendet på högersidan med alla moment som tillhör. Sporten passar alla, gammal som ung , erfaren som nybörjare. Då nybörjarklassen utförs med hunden i koppel är det inget krav att hunden kan vara lös bland andra hundar vilket brukar vara det som stoppar nybörjarna från att gå kurs.

Jag har haft en hel del Rally-kurser för både nybörjare och erfarna ekipage och ser fram emot en helg hos er.
-----------------------------------------------------------
Handler Kurs:

Dato: 15Juni  (lørdag)
Sted: Planteskolehallen
Instruktør: Tarjei Bratt Hveding-Gabrielsen
Pris: 700 kr for medlemmer 1200 kr for ikke medlemmer
Deltagere: Max 6
Klokkeslett: Kommer vi tilbake til. 

Bindene påmelding og betaling innen 10. November
Lin Baldwin
48152473
lin_baldwin@msn.com
THK konto.1822 06 11171

Tarjei har vokst opp med oppdrett utstilling og trening av hund. Handlet frem flere utstillings champions både norske, Nordiske og internasjonale. Elsker å jobbe med attityde i utstillingsringen samtidig med å få frem det hos hund og føreren. Det skal være show å få frem et show hund.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Agility treninger:

Instruktør: Eli Beate Sæther
Pris: 150 kr pr gang.
Deltagere: max 5 (første mann til mølla) 
Dato: 7.Februar
14. Februar 
21.Februar 
28. Februar 
7.Mars


Man må kunne hindrene for og delta på trenings kveldene.

Påmelding sendes til:

Elin Dahl Mikkelsen
laika_elin@hotmail.com
92434218


Eli Beate Sæther har drevet med agility siden 2008. De tre siste årene har hun kvalifisert seg til det norske agilitylandslaget sammen med sin shetland sheepdog Zelda. I 2016 lå de i ledelsen før finalen i Nordisk Mesterskap. Under VM i Zaragoza tok de en individuell sølvmedalje i hoppløpet, og var et pinneriv unna å bli verdensmestere. I 2017 kom de sterkere tilbake under VM i Liberec, der de tok en sølvmedalje i det individuelle hoppløpet, og gikk et feilfritt finaleløp. Det resulterte i at de vant bronsen totalt, og ble verdens tredje beste small-ekvipasje dette året. Zelda ble kåret til årets agilityhund i både Norge og Sverige i 2016, samt i Norge i 2017 og 2018.

Som instruktør er Eli Beate motiverende og energisk, glad og bestemt. I hennes kurs legges det legges vekt på grunnferdigheter, detaljer og fart. Hun ønsker at kursdeltagerne skal prestere sitt beste på agilitybanen ved å optimalisere og bedre ekvipasjens sterke og svake sider. Kurset tilpasses ferdighetsnivået, slik at man får en mestringsfølelse når man lærer nye ting.